Fællesbillet
Frederiksbergmuseerne indstiller midlertidigt salg af fællesbilletter. Vi relancerer fællesbilletten i november/december 2021.

  • Fællesbilletter, der er købt inden corona-nedlukningen den 9. december 2020, kan fortsat anvendes i 2021 (se nedenfor ang. forlænget gyldighed). Det skal dog oplyses, at Alhambra (tidl. Revymuseet) er flyttet sammen med Storm P. Museet og således ikke længere udgør et selvstændigt museumsklip i kortet.
  • Du kan bruge fællesbillettens klip på almindelige besøg i museernes udstillinger. Kommer du for at deltage i et gratis arrangement, f.eks. en åben omvisning, er det også helt OK. Dog skal du ved arrangementer, der kræver tilmelding, stadig tilmelde dig.
  • Årets udstilling i Cisternerne, Tomás Saraceno: Event Horizon, opleves i båd og kræver forhåndsbooking til en pris af 125 kr. per person. Dette er IKKE inklusiv i fællesbilletten. Vi tilbyder i stedet vores gæster med fællesbillet at opleve Cisternerne og årets udstilling via en gangbro gennem udstillingen uden forhåndsbestilling.

Forlænget gyldighed
Den normale gyldighed på fællesbilletten er 1 år fra købsdatoen.
Pga. coronanedlukningen forlænger vi imidlertid gyldigheden, således at ubrugte klip på fællesbilletten kan indløses til og med den 30. november 2021. Det sammenfalder med, at Cisternerne sæsonlukker, og vi relancerer en ny fællesbillet.

INFORMATION & INSPIRATION