Udstillingen fokuserer på romantikkens natursyn og på Kamma Rahbeks romantiske have. Hvordan så haven oprindeligt ud, og hvilke planter og grøntsager dyrkede Kamma Rahbek i den syv tønder land store have? Hvordan er den nyetablerede have kommet til at se ud, og hvad er tankerne bag havens syv zoner med hvert sit kendetegn og bag det nyopførte orangeri? Fra orangeriet vil der være servering af mad med inspiration fra 1800-tallets køkken. Udstillingen vil også omhandle Kamma Rahbeks botaniske venner bestående af gartneren F.L. Holbøll fra Botanisk Have i København og gartner Peter Petersen fra Frederiksberg Have. Romantikkens brug af blomstersymbolik vil også blive berørt.

På udstillingen vil man kunne se eksempler på brugen af blomster i æsker, broderier, stambøger og malerier. Værkerne på udstillingen er malerier, værker på papir, æsker, plantegninger m.m. Værker til udstillingen er udlånt fra Rosenborg Slot, Københavns Museum og private udlånere. I forbindelse med udstillingen udgives et katalog med tekster af landskabsarkitekt Charlotte Skibsted og museumsinspektør Gertrud With.

Udstillingen åbner samtidig med lanceringen af Bakkehusets nyanlagte romantiske have og havens nye orangeri med café. Den markerer samtidig indvielsen af museets nyindrettede særudstillingsrum på 1. sal i den tidligere legatbolig.