Vi glæder os til at se dig på Kulturnatten fredag den 12. oktober, vi åbner alle kl. 18 - husk at købe dit kulturpas - det kan fås i vores billetsalg fra 2. oktober og frem til selve aftenen (så længe lager haves).

Fællesskaber kan opstå i det sanselige mørke ...
... tag din ven i hånden og følg med vores vægtere ud i Kulturnatten

Vi er en del af lysruten på Frederiksberg - en rute hvor du kan følge lyset gennem natten fra KU.BE, forbi Biblioteket, Møstings Hus og Rådhuset til Alhambra og herfra videre forbi Storm P. Museet til Bakkehuset. Vægterne viser vejen og fortæller historier om området undervejs. På vores del af ruten går vi fra Alhambra mod Bakkehuset ca. kl. 19.00, kl. 20 og kl. 21. Vi går fra Bakkehuset mod Alhambra
ca. kl. 19.45, kl. 20.45 og kl. 21.45.

Oplevelser i Møstings Hus
Intimkoncert med Julie Maria, udstillingsåbning og åbent i billedkunstner Christian Schmidt-Rasmussens nye udstilling Den første morgen. Kl. 21 og 22 giver sangerinde og sangskriver Julie Maria intimkoncert under lysekronen på 1. sal.

Oplevelser på Alhambra - museet for humor og satire
Syng med stjernerne - optræden og fællessang med de populære scenekunstnere Anne Karin Broberg og Rasmus Krogsgaard under munter musikalsk ledelse af Mickey Pless. Skuespiller Chresten Speggers er vært for aftenens program, der starter kl. 20. Inden da kan du opleve udstillingen "25" om udvalgte nedslag i dansk revyhistorie.

Oplevelser på Storm P. Museet
Skuespillerne Lars Mikkelsen og Lars Ranthe læser Storm P. historier kl. 19.30, 20.30 og 21.30. Før, efter og ind imellem det kan du opleve udstillingen Langt, langt borte i skoven med den dansk-norske kunstner Louis Moe, kendt for sin ekstraordinære evne som billedfortæller og illustrator af eventyr, og som grafisk virtous udi bizarre, mystiske, morbide og forførende drømmesyn på papir. Ekstra for børn: lynkursus i at tegne Storm P.s kendte tegenseriefigur, Ping (fra kl. 18-21).

Oplevelser i Cisternerne
Underjordisk Kulturnat: Oplev årets udstilling med den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein: IN IS THE ONLY WAY OUT. Gå fra mørket mod lyset, hør anderledes præsentationer af udstillingen fra bl.a. skuespillere og yoga-instruktører, lav din egen badge til at tage med videre i natten og varm dig på en skål varm suppe efter turen under jorden. Introduktion til udstillingen vil begynde udenfor hver hele time kl. 18, 19, 20, 21 og 22.

Oplevelser på Bakkehuset
Gys på Bakkehuset: Bakkehuset inviterer indenfor til en aften med gys. Der bliver fortalt gyserhistorier for børn og voksne og afholdt gyselige lampeværksteder - køb mad med uhyggelige historier i orangeriet og kom på omvisning med temaet gys og gru i 1800-tallets litteratur.