Herunder finder du kontaktinformation på de medarbejdere, der gerne besvarer henvendelser fra pressen.
I boksene nederst har du også mulighed for at gå direkte til de enkelte museer og udstillingssteders pressesider på deres respektive egne hjemmesider, hvor du bl.a. finder aktuelle pressemeddelelser og pressebilleder fra aktuelle udstillinger.

Frederiksbergmuseerne generelt:
Direktør Astrid la Cour
M: 30 73 80 31

Træffes Astrid ikke, er du også velkommen til at kontakte:
Koordinator Pernille Højbjerg
M: 29 91 40 92

Henvendelser der vedrører
Cisternerne og Møstings Hus:
Museumsinspektør Sille Brethvad
T: 69 13 80 90