Kultur er for alle. Også for de, som af den ene eller anden årsag ikke er gængse brugere af kulturinstitutionernes tilbud. På Frederiksbergmuseerne arbejder vi kontinuerligt på at gøre vores tilbud og formidling bedre og mere tilgængelige. Også når det betyder, at vi geografisk må flytte os ud af museet for at nå nye brugere.

Storm P. Museet har eksempelvis været medspiller i kulturprojektet SKIS – Sæt Kulturen i Spil i samarbejde med Teater Riddersalen og Frederiksberg Kommune. Her har målet været at skabe brugerinvolverende kulturaktiviteter i det boligsociale område Stjernen på Frederiksberg.

Satireudstillingen Grænseløs Humor? på Storm P. Museet i 2016 var en udstilling om medborgerskab og integration lavet i samarbejde med kursister fra Københavns Sprogcenter. I udstillingen fik udenlandske borgere stemme og satte ord på humormæssige kulturelle forskelle.

Vi er altid imødekommende for nye tiltag, så tænker du os som mulig samarbejdspartner, så kontakt formidlingsinspektør Cecilie Monrad på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

INFORMATION & INSPIRATION