På Storm P. Museet møder du mennesket og kunstneren Storm P. og hans humoristiske og finurlige univers. Hans liv, hans samtid og hans kunstneriske virke skildres i lyd, fotografier, film og selvfølgelig med talrige eksempler på hans alsidige og mangfoldige produktion, lige fra de farverige og ekspressionistiske akvareller og oliemalerier til de kendte og elskede bladtegninger, filosofiske fluer, gakkede opfindelser og tegnede figurer.

Storm P. var en personlighed, der om nogen kom til at tegne dansk humor og selvforståelse i det 20. århundrede. I sine talrige daglige striber skildrede han livet på en måde, så han blev en del af dansk identitet og kulturarv. Storm P.s værker handler om at være menneske, og om hvordan vi agerer i forhold til hinanden, og museet tegner et billede af en enestående dansk kunstner, der også i dag kan få os til at se på os selv og samfundet omkring os med nye øjne.

Udover at bevare og formidle Storm P.s liv og virke varetager museet på landsplan den danske tradition for humor og satire i kunsten; en rolle som museets publikum bl.a. kan opleve gennem skiftende særudstillinger, formidlingsaktiviteter og arrangementer.

Se entrépriser og åbningstider her »
Gå til Storm P. Museets egen hjemmeside her »

Arrow
Arrow
Slider

INFORMATION & INSPIRATION