På Frederiksbergmuseerne har vi et helt særligt fokus på vores undervisningstilbud og modtager over skoleåret rigtig mange skoleklasser fra såvel folkeskolen som ungdomsuddannelserne. Vi tilbyder temaomvisninger samt input og materialer til længere undervisningsforløb. Desuden er det også muligt at komme på besøg på egen hånd, dog anbefales det altid at bestille besøget på forhånd.

I vores tilrettelægning arbejder vi med niveauerne på f.eks. indskoling, mellemtrin, udskoling og de tilhørende læringsmål. Tilsammen har vi mange universer at dykke ned i, lige fra humoren og satiren i Storm P.s værker eller på revyscenen over guldalderen og romantikkens skelsættende periode og kunsten og litteraturens betydning og fortolkning til naturvidenskabelige emner som vandforsyningens historie eller fantasiens betydning for opfindelser og innovation.

Vil du vide mere om undervisningsemnerne og -mulighederne på de enkelte steder, kan du gå til museernes egne hjemmesider og få overblik over temaer, materialer, priser og information om hvordan du booker besøg og omvisninger.

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores særlige nyhedsbrev for skolelærere og undervisere - klik her »

INFORMATION & INSPIRATION